INSTRUKTÖRER

Kitekurs auf deutsch - ÖlandKitekurs in english - ÖlandKitekurs på svenska - Ölamd

 

Kitesup kitekurs Malmö Lomma Habo Ljung Landskrona

 

Certifierade kiteinstruktörer – alla instruktörer utbildar enligt IKO och VDWS. Instruktörena utbildad därmed enligt den högsta standarden och uppfyller de hårda krav på säkerhet och pedagogik i kitesurfingkurserna som IKO och VDWS ställer. Alla instruktörer har mer än 7 års erfarenhet som instruktörer i Sverige och utomlands med hundratals nöjda elever.

 

 

instruktor1

ANDY

“jag lever och andas kitesurfing sedan jag började 2008″

Jag upptäckte kitesurfing 2008 och sedan dess har jag gjort allt för att få så mycket tid på vattnet som möjligt. Jag är uppväxt i Stuttgart i Tyskland utan hav i sikte men sedan jag började kitesurfa kommer jag bara dit på besök. Jag har följt min passion och rest runt om i världen där vinden blåser som bäst. Jag har arbetat som instruktör och undervisat i El Gouna (Egypten), Tarifa (Spanien), Parajuru (Brazilien), Kapstaden (sydafrika) och på Öland och i Skåne de senaste 7 åren.

Telefonnummer: 076 – 413 47 54

E-mail: andy@kitesup.se

 

josefine_instruktör_kitesupJOSEFINE

“sedan jag började kitesurfa har vinden planerat mitt liv”

Jag började kitesurfa i Sverige hösten 2008 och när vintern började närma sig begav jag mig till Vietnam och senare Kapstaden för att på heltid hänge mig åt mitt nya intresse. När jag återvände till Sverige bestämde jag mig för att bli instruktör och sprida min passion för kitesurfing. Sedan dess  har jag arbetat som instruktör utomlands och i Sverige och låtit vinden planera mina resemål.

Telefonnummer: 076 – 413 47 54

E-mail: josefine@kitesup.se